Er du en ildsjæl?

TISVILDE LOKALRÅD og hele TISVILDE har brug for din interesse!

MØD OP TIL BORGERMØDE OG GENERALFORSAMLING I TISVILDE LOKALRÅD 2019. SØNDAG DEN 27. JANUAR KL. 9.00 I TISVILDE IDRÆTSHUS.

TÆNK OVER, OM DET IKKE ER PÅ TIDE, AT DU SELV TRÆDER I KARAKTER OG MELDER DIG TIL AKTIVT LOKALRÅDSARBEJDE!!
ET AKTIVT OG STÆRKT LOKALRÅD ER EN STOR HJÆLP I TISVILDELEJES KAMP FOR EGEN BESTEMMELSE!!!!

Kl. 9.00
Lokalrådet byder på morgenmad.

Kl. 9.30
Lokalrådets ordinære borger-møde/generalforsamling med dagsorden i følge vedtægterne: årsberetning, økonomi, valg

Ca. kl. 11.00/
Og når Tisvilde så forhåbentlig har valgt sig et rigtig godt nyt lokalråd, så er det tid for vores borgmester, Anders Gerner Frost, at træde op og svare på spørgsmål, som Lokalrådet har tilsendt ham inden, så han har haft god tid til at overveje svarene. Men det kunne jo tænkes, at der blev stillet supplerende spørgsmål eller måske spørgsmål i en helt anden retning nede fra salen, – det er ikke nemt at være politiker, men Anders Gerner er klar, – og det bliver en både spændende, lærerig og morsom afslutning på et godt borgermøde 2019. Vi glæder os til at se jer, og vi glæder os til at mærke jeres aktivitetslyst, såvel til at diskutere med borgmesteren, som til at diskutere med lokalrådet, OG til at tilbyde jeres medvirken til lokalrådet eller lokalrådets nye arbejdsgrupper. Velkommen til, Ti

læs mere om efterfølgende generalforsamling på her på hjemmesiden.

X