Loppemarked

Loppemarked i Tisvildeleje er en tilbagevendende sommer attraktion. Vi åbner i juni og lukker i august.

Loppemarkedet er åben alle lørdage i den periode mellem kl. 9:00 til 14:00.

Birkepladsen danner rammen omkring loppemarkedet. Birkepladsen ligger ved siden af togstationen og ud til Hovedgaden. Vil du finde vej ved hjælp af GPS kan du skrive Banevej, 3220 Tisvildeleje, så kommer du lige til Birkepladsen. Det er også muligt at tage lokaltoget fra Hillerød.

Vi har 86 stadepladser, hvoraf 15 af dem er chance pladser.

Tisvilde Loppemarked er et rigtigt loppemarked og ikke et kræmmermarked. Det vil derfor være genbrugsvarer, husflid og antikviteter, der udgør den absolutte hovedpart af den enkelte stadeholders varesortiment.

Hver lørdag åbner kaffevognen, som igennem sæsonen vil bestyres af lokale foreninger. Her vil det være muligt at købe kaffe, te og morgenbrød. Rigtig mange dage vil der også være hjemmebag, alt til rimelige priser.

Til børnene vil det være muligt at købe popkorn og slikkepinde. De voksne er selvfølgelig også
velkomne…

Tisvilde lokalråd har også hver lørdag fast plads lige ved siden af kaffevognen. Her vil det være muligt at få en snak om, hvordan det er at leve i Tisvildeleje hele året.

Ønsker du at købe en stadeplads er her lidt information:
Vi holder store indskrivningsdag den første søndag i maj måned.
Indskrivningen foregår på Sankt Helene Skole, Tisvilde afd., Tisvilde Bygade 37 (lige ved siden af Idrætshuset).

Igennem hele sæsonen vil der hver fredag være lodtrækning om de 15 chance pladser til lørdagen derpå. Det foregår på Birkepladsen kl. 18:00.

En stadeplads koster 200 kr. og betales kontant eller ved MobilePay. Ikke solgte stadepladser og chancepladser sælges på selve loppemarkedsdagen kl 8.30.

Børnepladser kan ikke forudbestilles og sælges kun på dagen for 20 kr. Børnepladserne er kun til børn, og der må kun sælges børnenes egne ting, såsom legetøj, tøj og lignende.

Download her ”Regler og praktisk information for stadeholdere”.

X