Loppemarked

SOMMERENS LOPPEMARKEDER ER NU GENNEMFØRT.

INDSKRIVNING TIL LOPPEMARKEDERNE 2022 FORVENTES AT BLIVE SØNDAG D. 1. MAJ 2022, OG ÅRETS FØRSTE LOPPEMARKED FORVENTES AT BLIVE LØRDAG D. 4. JUNI 2022.

Loppemarked i Tisvildeleje er en tilbagevendende sommer attraktion.

I år åbner vi d. 12. juni og slutter d. 21. august.

Loppemarkedet er åben alle lørdage i perioden mellem kl. 9:00 til 14:00.

Birkepladsen danner rammen omkring loppemarkedet. Birkepladsen ligger ved siden af togstationen, på Banevej, 3220 Tisvildeleje. 

Pga. Covid-19 må vi i år reducere antallet af stadepladser til ca. 45, ligesom det kan blive nødvendigt at begrænse hvor mange personer der er inde på Birkepladsen ad gangen.

Tisvilde Loppemarked er et rigtigt loppemarked og ikke et kræmmermarked. Det vil derfor være genbrugsvarer, husflid og antikviteter, der udgør den absolutte hovedpart af den enkelte stadeholders varesortiment.

Hver lørdag åbner kaffevognen, som igennem sæsonen vil bestyres af lokale foreninger. Her vil det være muligt at købe kaffe, te og morgenbrød, ligesom der også ofte er hjemmebag på menukortet.

Til børnene vil det også være muligt at købe popcorn og slikkepinde. 

Tisvilde lokalråd har hver lørdag fast plads lige ved siden af kaffevognen. Her vil det være muligt at få en snak om, hvordan det er at leve i Tisvildeleje hele året.

Ønsker du at købe en stadeplads er her lidt information:
Vi holder store indskrivningsdag lørdag d. 29. maj kl. 9.00 – 11.00
Indskrivningen foregår på Birkepladsen ved Tisvilde Station.

Såfremt der er ledige stadepladser,  vil de blive udloddet ved lodtrækning hver fredag kl. 18.00, ligeledes på Birkepladsen.

På Lokalrådets Facebook-side og på forsiden af hjemmesiden, vil du senest fredag kunne se om der er ledige stadepladser til udlodning. 

En stadeplads koster 250 kr. og betales vha. MobilePay eller evt. kontant.

Børnepladser kan ikke forudbestilles og sælges kun på dagen for 20 kr. Børnepladserne er kun til børn, og der må kun sælges børnenes egne ting, såsom legetøj, tøj og lignende.

Download her ”Regler og praktisk information for stadeholdere”.

X