Loppemarked

Loppemarkederne på Birkepladsen er en årlig tilbagevendende begivenhed.

I 2024 starter sæsonen lørdag d. 1. juni og sidste loppemarked bliver lørdag d. 17. august.

Loppemarkedet er åben alle lørdage i perioden mellem kl. 9:00 til 14:00.

Birkepladsen danner rammen omkring loppemarkedet. Birkepladsen ligger ved Tisvilde Station, på Banevej, 3220 Tisvildeleje. 

Tisvilde Loppemarked er et rigtigt loppemarked og ikke et kræmmermarked. Det vil derfor være genbrugsvarer, husflid og antikviteter, der udgør hovedparten af den enkelte stadeholders varesortiment.

Hver lørdag åbner kaffevognen, som igennem sæsonen vil bestyres af lokale foreninger. Her vil det være muligt at købe kaffe, te og morgenbrød, ligesom der også ofte er hjemmebag på menukortet.

Til børnene vil det også være muligt at købe popcorn og slikkepinde. 

Tisvilde lokalråd har hver lørdag fast plads lige ved siden af kaffevognen. Her vil det være muligt at få en snak om, hvordan det er at leve i Tisvildeleje hele året.

Ønsker du at købe en stadeplads er her lidt information:
Salget af stadepladser starter søndag d. 5.maj kl. kl. 9.00 – 12.00, på Sankt Helene Skole, Tisvilde Bygade 37, 3220 Tisvilde. (Indgang via skolegården)  

Hver stadeholder kan købe op til 2 pladser i juli måned (uge 27-30), samt et ubegrænset antal pladser i juni og august.

Hvis du ikke har mulighed for at møde op når salget starter, kan du efterfølgende skrive til  loppemarkeder@tisvildelokalraad.dk med dine ønsker om dage, evt. pladsnummer samt telefonnummer, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt.

Efter d. 5. maj kan du på Lokalrådets hjemmeside og Facebookside se hvor mange ledige pladser der et tilbage på den enkelte lørdag.

Hver fredag i juli måned vil der blive udloddet 8 chancepladser, for at komme i betragtning til en plads, skal du møde op kl. 18.00 på Birkepladsen ved Tisvilde Station, hvor der vil blive trukket lod om pladserne. Vinder man en plads til lørdagens loppemarked, skal man betale med det samme. 

En stadeplads koster 250 kr. og betales vha. MobilePay eller kontant. (kontant kun på beløbet, da vi ikke har byttepenge)

Børnepladser kan ikke forudbestilles og sælges kun på dagen for 40 kr. Børnepladserne er kun for børn under 15 år, og der må kun sælges legetøj, brugt børnetøj eller ting, som børnene selv har fremstillet.

Download her ”Regler og praktisk information for stadeholdere”.