Rent i Tisvilde

Skrald fylder meget i danskernes bevidsthed og danner mange overskrifter i pressen hele året og derfor gør Lokalrådet i Tisvilde nu noget ved sagen.

Sommeren er ved at være over os, og byen er allerede ved at vokse i antal og i år måske endnu mere, da de fleste holder deres ferie på hjemlige himmelstrøg.

Desværre medfører de flere mennesker også, at der smides og henlægges mere skrald på gaden, i skoven og på stranden – en torn i øjet på os alle som nyder vores UNIKKE område – både dem der bor her hele året, dem som kommer på kort visit eller alle som nyder livet i sommerhuset.

Lokalrådet har derfor i samarbejde og med stor hjælp fra den lokale ildsjæl Mette Tolstrup (Madam SKRALD) igangsat en sommerkampagne, hvor vi med plakater i lygtepæle og butiksruder samt stor frivillig indsats fra lokale borgere vil arbejde for et RENT Tisvilde i ugerne 28-30.

Vi vil gennem informationsmateriale med små foldere i butikkerne opfordre til, at vi hver især – også i denne sammenhæng – viser samfundssind. Vi vil opfordre til, at man tager sit affald med og bruge de tilgængelige skraldespande, som findes både i byen og på stranden. Vi vil desuden arbejde på, at de erhvervsdrivende vil have skraldespand stående, så der er endnu bedre muligheder for at komme af med affaldet.

Lokalrådet synes det hele falder i god tråd med at Gribskov Kommune netop har opsat nye skraldespande på Tisvildeleje strand med endnu mere plads end de gamle skraldespande.

Team Madam SKRALD – ”Rent i Lejet” søger frivillige til at gå en lille hygge runde fra Stationen og ned til den store P plads i ugerne 28-30. Du bestemmer selv dagen og tidspunktet, bare der er Rent i Lejet. Alle er velkommen til denne frivillige indsats. Henvendelse sker til mail: rentilejet@gmail.com

Lokalrådet har været så heldig at få doneret penge fra Musik i Lejet til denne sommerkampagne.

 

På vegne af

Tisvilde Lokalråd og Mette Tolstrup

Related Posts

X