Byens juletræ tændes (2018)

Byens juletræ tændes (2018)

Den første søndag i advent, som i år falder på søndag den 2. december, tændes byens juletræ på Birkepladsen midt i byen på Birkepladsen.

Program for 2018
Som sædvanlig har en af byens haver doneret juletræ til Birkepladsen og som sædvanlig bliver julen sunget ind og træet tændt den første søndag i advent. Det er i år på søndag den 2. december, og det er fra klokken 16, at det sker.

De forsamlede vil klokken 16 blive budt velkommen af Tisvilde Lokalråd med julesange, der bliver afsunget under ledelse af by-troubadouren John Kofoed Larsen, som vil gøre sit til, at julens toner rammes rent, og så vil træet derefter være klar til at blive tændt, – og mon ikke at byens julemand også kommer til med sin sæk med julegodter til børnene (og her er der kun til rigtige børn!!). Men hvis man er til veterankøretøjer, så kan man lige lægge mærke til den “kane”, som julemanden kommer i, – den er med fire hjul og har sine år på bagen og er nok værd at beundre.
Når så tæerne er ved at blive kolde, kan man fortrække til byens Bistro og Biograf og dele på sig, så børnene går til venstre ind i biografsalen, hvor Lokalrådet giver en gratis forestilling med den spritnye “Smallfoot”, og forældre og andre voksne uden ledsagelse kan gå til højre ind i Bistroen, hvor den står på “glögg og æbleskiver til humane priser”, som det hedder.
Derefter skulle julen så også være ringet behørigt ind i den lille by, hvor træet kan beses hele december måned med eventyrligt lys i, når man går eller kører forbi efter mørkets frembrud.
X