Læs dette inden du booker en stadeplads

NB!! NB!! LÆS HVAD DER STÅR HERUNDER, INDEN DU BOOKER EN STADEPLADS

TISVILDE LOKALRÅDS LOPPEMARKED, SOMMEREN 2019:

Tisvilde Lokalråd skyder årets loppemarkedssæson i gang med den store indskrivning søndag den 5. maj kl. 9 på Sankt Helene Skole, Tisvilde afd., Tisvilde Bygade 37 (lige ved siden af Idrætshuset).

Da rigtig mange møder op i meget god tid og sidder i kø for at få en god plads, uddeler Lokalrådet numre fra ca. kl. 9.00. Skolegården vil være afmærket, så der ingen tvivl vil være, hvor køen starter – og vi vil gøre vores yderste for, at der ikke opstår “panik”, og nogen bliver sprunget over i køen!!

Der vil kun blive udleveret ét nummer til hver af dem, som er til stede. De, som kommer senere, må så selv tage ét (og kun ét!!!) nummer. Ordentlig og god kø-kultur er et absolut must på Tisvilde Loppemarked!! Det vil sige, at man om morgenen søndag den 5. maj, når Lokalrådet begynder at sælge stadepladser, skal fremvise en af Lokalrådets nummersedler for at blive betjent. Andre nummersedler vil være ugyldige. Det vil blive meddelt, ca. hvor mange numre der bliver betjent hver time, så man ud fra nummeret på Lokalrådets seddel kan se, hvornår man kan regne med at blive betjent. Vi regner med at være færdige med de sidste ca. kl. 12 – 12.30.
NB! Man skal være fyldt 18 for at være stadeholder, og derfor udleveres der ikke numre til unge under 18 år!

Der kan maksimalt reserveres 4 stadepladser i skoleferien og 4 stadepladser uden for skoleferien til hver person, som har et gyldigt nummer. Til skoleferien regnes ugerne 26 til 31 (begge uger incl.).

OG læg mærke til, at kortet over Birkepladsen er en smule ændret i år. Der er kommet lidt flere faste pladser til op ad hegnet mod vest, bag kaffevognen og pladserne 1 til 4. Et nyt kort vil snarest blive lagt frem her på hjemmesiden!!

En stadeplads koster 200 kr. og skal betales kontant ved bestillingen. Ikke solgte stadepladser og chancepladser sælges på loppemarkedsdagen ligeledes for 200 kr.

Børnepladser kan ikke forudbestilles og sælges kun på dagen for 20 kr. Børnepladserne er kun til børn og der må kun sælges børnenes egne ting så som legetøj, tøj og lignende.

Som noget helt nyt og moderne, har Lokalrådet får MobilePay – vores nummer er: 652303.

MEN det gammeldags fortsætter hele sommeren, når det gælder stemningen og den gode ånd på Birkepladsen: disse bevares, lørdag efter lørdag!!
Til såvel sælgere som købere, og også til dem, der bare kigger, siger vi: VELKOMMEN TIL!!

LOPPEMARKEDETS REGLER + ET PAR NYHEDER!

Vi gentager for en god ordens skyld, – men også fordi de betyder noget for os, der arrangerer – vores vigtigste regler, som indeholdes i nedenstående 6 punkter. Bagefter har vi to nyheder, som man også bør kaste et øje på, da de ikke er helt uvæsentlige:

1.Tisvilde Loppemarked er stadig et loppemarked og ikke et kræmmermarked! Det SKAL derfor være genbrugsvarer og antikviteter, der udgør den absolutte hovedpart af den enkelte stadeholders varer!!!

2.Også sidste år fik en enkelt stadeholder at vide, at hans varelager var for meget præget af nye varer, opkøbte outletvarer, importerede eller masseproducerede varer, hvorfor stadeholderen enten måtte undlade at komme, eller ændre sit varelager i retning af genbrug og/eller antikviteter.
Hvis du er i tvivl, så kontakt Lokalrådet, INDEN sæsonen går i gang!

3.Der er adgang til pladsen fra kl. 6. Alle stadepladser er på cirka 20 kvm. og er afmærket og nummereret med hvid maling. Stadeholderens varer skal være inden for det afmærkede område!
NB! Stadeholderen SKAL være på sin stadeplads SENEST kl. 8.30!!
Pladsen vil blive solgt til anden side, hvis man ikke er på plads til aftalt tid. Indbetalt stadeplads-leje vil ikke blive tilbagebetalt! Loppemarkedet lukker kl. 14 og pladsen skal være ryddet kl. 16.

4.Husk at medtage alt eget affald og ikke-solgte effekter. Vi har ikke kapacitet til at oplagre skrald i større mængder. Tag derfor venligst eget affald med. Og hjælp os med at holde pladsen ren.

5.Chancepladser kan erhverves fredag kl. 18 (præcis!!) før hver loppelørdag. Det foregår på Birkepladsen. Der er 15 pladser, og tildelingen foregår ved almindelig lodtrækning. Vinder man en plads til lørdagens loppemarked, så skal man betale med det samme.
NB! Børnepladserne sælges først fra næste morgen kl. 8 hos pladsformanden.

6.Pladsformanden er loppemarkedets hovedansvarlige, så man skal følge hans/hendes henstillinger, anvisninger og afgørelser!!

Og så er der ellers ikke flere firkantede regler, idet Lokalrådet anser det for en selvfølge, at alle stadeholdere og gæster sætter ordentlighed i højsædet og anvender/besøger loppemarkedet med positiv forståelse og et smil (gerne flere!!) og således er med til at gøre Tisvilde Loppemarked til en god og glad oplevelse for alle!!

OG SÅ DE TO NYE ÆNDRINGER:

1.Tisvilde Lokalråd har valgt at skære det sidste loppemarked fra, således at der kun er 12 loppemarkeder hvert år! Da dette års 3 sommermåneder oven i købet er udstyret med 14 lørdage, så er det i år to, der bliver skåret væk!!
De seneste år har der været meget lille interesse for det sidste marked i august, derfor har vi taget konsekvensen og “barberet” det sidste marked af.

LOPPEMARKEDERNE I 2019:

afholdes på Birkepladsen fra kl. 9 – 14 lørdagene den 1. juni, den 8. juni, den 15 juni, den 22. juni, den 29. juni, den 6. juli, den 13. juli, den 20. juli, den 27. juli, den 3. august, den 10. august og den 17. august. LÆG MÆRKE TIL: at vi slutter loppesæsonen tidligere end sidste år!!!!!

2.Tisvilde Loppemarked har også vedtaget at regulere salgsområdet bag kaffevognen, op mod plankeværket mod naboen. Det område har tidligere været brugt som ekstra pladser og har været genstand for lidt uorganiseret erhvervelse af salgsarealer, hvilket har medført, at enkelte har klaget og ment, at de ligeså godt kunne have været solgt som chancepladser. Nu bliver dette areal inddraget og gjort til ordinære pladser, og et ekstra lille salgsgade bliver etableret mellem disse pladser og de foranliggende.
Kortet over pladsen vil følgelig blive revideret, og kan snarest ses på hjemmesiden.

BOOKING EFTER DEN 5. MAJ OG INDTIL DET FØRSTE LOPPEMARKED:

EFTER søndag den 5. maj, hvor den store, officielle indskrivning finder sted på Tisvilde Skole, så kan man fra mandag den 6. maj og hele resten af maj måned købe resterende pladser ved henvendelse til e-mail: email

BOOKING EFTER den 1. JUNI:

Efter den 1. juni kan resterende pladser KUN købes hos pladsformanden på loppemarkedet på alle loppe-lørdage efter kl. 10.00.

15 CHANCEPLADSER:

Foranlediget af den megen snak frem og tilbage om “forkert måde”, “uretfærdigt” og “det står ingen steder”, har Lokalrådet besluttet at anvende en meget enkel og effektiv måde til at fordele de 15 chance-pladser: LODTRÆKNING.
Det foregår således: hver fredag inden et loppemarked, første gang fredag den 1. juni, skal de, der ønsker en chanceplads, møde op på sædvanlig vis kl. 18 på Birkepladsen. Og man behøver ikke at komme tidligt, for alle fremmødte har lige stor chance for at få en plads.
Loppemarkedets pladsformand vil så bede de fremmødte om fra en pose at trække en bordtennisbold, hvorpå der med et tal er angivet, om man har fået en plads til dagen efter, og i givet fald hvilket nummer. Er der flere end 15, der møder frem, vil der være risiko for at trække en bordtennisbold uden et tal påskrevet, hvilket er lig med et nittelod, som betyder at man ikke har fået en chance-plads den lørdag.
NB!! NYT!! De, som har haft lodtrækningsheld og har vundet en stadeplads, skal om fredagen umiddelbart efter lodtrækningen betale 200 kroner for stadepladsen!! dette for at undgå, at vinderne evt. vælger ikke at komme næste morgen og derved efterlader en plads tom, – til stor ærgrelse for de, der dagen inden trak en nitte!
I forbindelse med betaling gør vi opmærksom på, at byen ikke længere har en hæveautomat, og at vi ikke kan tage imod kortbetaling eller Mobile Pay. så derfor: HUSK KONTANTER!!
De, som trækker et nittelod, kan overveje, om de vil tage chancen og møde op lørdag morgen for at se, om der skulle være ledige stadepladser, når klokken er blevet 8.30, hvor vi sælger de pladser, som ikke er blevet taget i brug inden dette tidspunkt, fordi stadeholderen ikke er dukket op.
PS! Vi tager selvfølgelig meget gerne mod afbud, hvis man på forhånd ved, at man er forhindret i at benytte en forudbestilt plads!!

BØRNEPLADSER:

Børnepladser kan ikke forudbestilles og sælges kun på dagen for 20 kroner. Børnepladserne er kun til børn, og der må kun sælges børnenes egne ting så som legetøj, børnetøj og lignende.

X