Ro på ! – Trafikken i Tisvilde

Tisvilde Lokalråd har igennem den senere tid haft fokus på trafikken i vores by – herunder specielt at alt for mange kører for hurtigt på Hovedgaden.

Lokalrådet har derfor sendt en anmodning til Politiet og Gribskov Kommune om, at der bliver hastighedsbegrænsning på 40 km/t over sommeren – men ønsker gerne med mere langsigtet tiltag for at bedre trafikforholdene.

Det vil øge trafiksikkerhed og begrænse den trafikstøj som mange langs Hovedgaden er plaget af. Vi finder det endvidere helt usædvanligt, at der ikke forefindes en generel hastighedsbegrænsning i forhold til Tisvilde Skole, hvilket Tisvilde Lokalråd også har pointeret overfor kommunen.

Vi håber på positiv tilbagemelding.

Som en venlig hentydning til os alle har vi fået fremstillet ny version af en dejlig plakat som er blevet hængt op på strategiske steder gennem byen med håbet om, at alle vil lette på speederen og nyde omgivelserne på vej til eller fra sommerlandet.

 

Du kan se Tisvilde Lokalråds brev i dette link:

Related Posts