Gribskov Kommunes samarbejde med Boblberg

Boblberg.dk er i tæt samarbejde med Gribskov Kommune om en borger til borger portal, der gør det muligt for borgeren at søge og finde andre med samme interesser som en selv.
Vi vil blive glade for hvis i vil sætte følgende tekst og billede ind på jeres hjemmeside.
Det bobler med fritidsinteresser i netop Gribskov Kommune. Med Boblberg.dk får du en unik mulighed for at søge efter andre at dele netop dine interesser med, hvad enten du søger en at dyrke motion med, en ekstra frivillig eller en læseklub kan du søge efter det på www.Boblberg.dk
Borgerportalen er ganske uforpligtende at bruge og er et tilbud for at få flere borgere til at være aktive og mere social i Gribskov kommune. Med blot få klik har du oprettet en bruger på Boblberg.dk og har adgang til de aktiviteter og tilbud, som andre borgere har lagt op. Du har også straks mulighed for at oprette bobler med dine interesser, som du gerne vil dele med andre.
KONTAKT: email

Related Posts

X